Kuřecí křídla ala Gril
Šťavnaté kuřecí křídla s jemnou vyváženou chutí pečeného kuřete a lahodnou šťávou.
Šťavnaté kuře s jemnou, vyváženou chutí pečeného masa a lahodnou šťávou.
Čerstvé kořeněné kuře, které se nejprve pečou a poté se dokončí pomocí metody sous-vide. Výsledkem je šťavnaté kuře s jemnou, vyváženou chutí pečeného masa a lahodnou šťávou. Velkou výhodou je rychlá příprava: stačí pouze přibližně 20 minut a máte připraven vynikající oběd.
Výživové údaje | na 100 g |
---|---|
Energie | 975 kJ / 235 kcal |
Tuky | 19 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 4,9 g |
Sacharidy | <0,5 g |
Cukry | < 0,5 g |
Bílkoviny | 15 g |
Sůl | 1,4 g |
Doporučená příprava: 1. produkt vyjměte ze všech obalů, 2. pečte v troubě na 200°C po dobu 20 minut nebo ohřejte v mikrovlnné troubě na maximální výkon po dobu 12 minut. O technologii sous-vide: v překladu znamená „ve vakuu“. Tato metoda představuje vaření ve vakuu při nízké teplotě, a to až několik hodin.